Tijdelijk op een andere locatie:

Door de brand aan de Amperestraat op 12 maart j.l. (klik hier voor meer info) zijn wij tijdelijk verhuisd. U kunt ons vinden aan de Nobelstraat 21 in Zevenaar, ongeveer 200 meter van de bekende locatie. In deze ruimte was voorheen de occasion-afdeling van Opel dealer Bleekstein gevestigd. De komende maanden kunt u hier terecht.

 

 Hartelijk welkom bij Autobedrijf W.P.I. B.V. Zevenaar, uw officiële Fiat- en Mitsubishi dealer voor Zevenaar en omstreken.

Wij zijn úw Fiat en Mitsubishi dealer in de regio. Wat kunt u eigenlijk van ons verwachten? Veel enthousiasme voor het merk, uiteraard. Want Mitsubishi heeft veel te bieden. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Kortom: voor service en advies op topniveau. U mag dus heel wat van ons verwachten.

Eén ding willen we hier graag vast benadrukken: in ons bedrijf staan niet de auto’s en de techniek voorop, maar de mensen. Ons bedrijf draait dus om u en uw mobiliteit. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze site, kom langs of mail uw vraag naar ons.

Bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens!